请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

我的吸引力(吸引力法则中文交流板)---全球华人心想事成的社区

“一切从微小开始”——官网事成翻译——来自shine215 [复制链接]

大家好,我是翻译团队的shine215.最近工作好累,本来年前的坏消息就接二连三的来,年终奖没收,奖金没收,后来唯一的愿望就是能玩到年前,不要有什么工作,可惜愿望又落空了,不停的要写文件,这个周末又要出差,我滴周末两天又报废了。或许它要赶在年前把不好的事都发生,或许是让我重新认识工作,认识生活。总之,即使所有的这些我都不太满意,但是也还算平静,今天忙里偷闲还是翻了篇文章跟大家分享,或许就像作者写的,发愿,然后再放下,对待生活,我所做的也是接受,然后放下,就这么安静的过好每一天,或许就是生活的美妙~

"Starting Small"
by Viktoria K from Namibia, Whk on Jan 8th, 2014

“一切从微小开始”
来自纳米比亚,早稻田大学放送研究会的Viktoria K写于2014年1月8日

Firstly I want to thank Rhonda Byrne for the gift she has given to the world and to everyone who posted their stories. Thank you, thank you, thank you very much.

首先我想要感谢Rhonda Byrne给予世界的礼物和每一个把他们故事分享出来的人们,谢谢你们,非常感谢。

I was introduced to The Secret movie by a friend 3 years ago but I didn't understood it well enough to apply it to my life because I was young then, so I forgot about it.

3年前,我经朋友介绍观看了《秘密》这部影片,但是因为那时我很年轻,没办法充分理解它的含义并将其运用到我的生活里,所以就把它抛诸脑后了。

Somehow beginning of this year, it found its way back to me. I got myself the three books and I would be on the website every morning to read stories and it would lift my spirit. My mind set changed from then on. I understood why my life was the way it was. Full of hatred, loneliness, anger towards my family, failure you name it, which led me wanting to commit suicide. But deep down in my heart I always knew I was meant to be happier and that there was more to life then what I was going through.

但今年刚开年时,它又以自己的方式回到了我身边。我买了3本书,每天早上都登陆网站读那些分享的故事以提升我的正能量,我的思维模式从那个时候开始转变了。我明白了为什么我的生活是现在这个模样,我充满了对家庭的憎恶,孤独,愤怒,认为我的家庭是失败的,这些都导致我有自杀倾向。但在内心深处我一直明白我想要变得开心一点,对生活来说,快乐比我所经历过的苦难更重要。

I'm now more positive, grateful, giving and just more aware of my thoughts every day. I forgave myself and others for all the bad things that happened to me and began to love myself. Now I wake up every morning with so much love and joy in my heart.

现在我变得更积极,更感恩,更乐于分享并对每天的思想动态有了更深的觉察,我宽恕自己以及所有在我身上发生的不好事情,开始学会爱自己,每个清晨都是内心充满爱与喜悦的醒来。

I made my vision board and hung it in my room and made another power point on my PC. I would look at it everyday and I would be grateful and feeling the feelings of having it now. Time went on and I would get depressed or sad about why I wasn't seeing results. Then I would go back to my vision board and ask again because maybe I wasn't clear enough for the universe.

我把愿景板挂在房间里,并在电脑上也做了一个PPT。我会每天都看着它,感恩假想拥有它所产生的丰盛感。随着时间的推移,我会为没有看到结果而感到沮丧和伤心,然后我就会回到愿景板前重新发愿,因为或许我没有把愿望清晰的传达给宇宙。

But I would come back to the website and look for inspiration.

同时我也会登陆网站寻求正能量。

One day I came upon a story about asking, believing and letting go. That is when I realized where my fault was. I was worrying about everything. Asking over and over meant I didn't believe in myself or the universe.

一天我碰巧看到一个关于发愿-相信-放下的故事,让我意思到我的错误在哪,我为每件事感到担忧,不停的发愿意味着我根本不信任自己或者宇宙。

I knew what I needed to do. I started with attracting small things. That's when I was amazed at how easy it was. I attracted:

我知道我需要做什么,我开始吸引一些小的事成,我对它的轻易达成感到惊奇,我吸引到:

1. Receiving flowers at work.

1.工作中收到鲜花。

2. Meeting up with a guy who I have a crush on but he didn't know I even existed.

2.与一个我一见钟情而对方甚至不知道我存在的人见面。

3. Picking up and receiving money.

3.捡到和收到钱。

4. Seeing a G-class AMG Mercedes in black. This car is so rare in my city but the universe made it possible.

4.看见一辆G级的AMG黑色奔驰,这种车型在我的城市是非常罕见的,但是宇宙让它出现了。

And today I just received a call that I won a $100 voucher from a shopping mall next to my office. I entered the competition last week and I just felt good about it, kept visualizing and telling myself that I'm the winner and I even forgot about it until today.

今天我刚刚接到一个电话,告知我在办公室旁边的购物市场中了100美元代金券,上周我参与了竞奖活动并感觉良好,保持观想告诉自己我就是赢家,直到今天接到电话我才发现我把这事都忘了。

This may be small things to some people, but I hope my story reaches out to someone who's lacking faith and learning to let go.

这些可能对某些人来说都是小事,但是我希望我的故事能够鼓舞缺乏信念的人,并让大家学会放下。

Don't give up on your dreams we all deserve to be happy.

不要放弃你的梦想,我们都值得快乐的人生。

Magic Dust to you all!

魔力向你涌来!

About Viktoria K from Namibia, Whk:
A firm believer in the Law of Attraction

来自纳米比亚,早稻田大学放送研究会的Viktoria K
吸引力法则的坚定拥护者

评分

紫紫 + 5 赞一个!
mmice + 4 么么。。。

么么,给楼主打打气。。。

么么么,哈哈  发表于 2014-1-17 12:38

楼主翻译得好好哦!

赞美总是让人愉悦哇,谢谢鼓励,抱抱~  发表于 2014-1-17 12:38

shine辛苦了!谢谢分享

嘿嘿,一切都会好起来的哦,加油

我们都值得快乐的人生~
楼主辛苦了,我也好想能像楼主这样翻译一篇文章啊,那感觉一定很棒

感谢分享,谢谢你,我爱你!

是的,从小事成积累信心。放下很重要~~

奇迹不分大小

谢谢分享,谢谢你,我爱你!

O(∩_∩)O谢谢

感谢亲爱的分享我爱你。

感谢你的分享。
记得放下。