请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

我的吸引力(吸引力法则中文交流板)---全球华人心想事成的社区

“我生活在我的梦想里”——官网事成——来自VIPER [复制链接]

首先要在这里感谢翻译小组的Carrie姐,学校的网络上秘密官网上不上去,Carrie姐帮我把原文下载下来的,在这里表示由衷的感谢。

I AM LIVING MY DREAM!
我生活在我的梦境里

By Lelde(作者,莱尔德)
from United Kingdom, Nottingham(来自英国,诺丁汉)

I would like to share how The Secret has changed my life completely.
在这里我要分享“秘密”是怎样彻底改变我的生活的。

I and my boyfriend at that time, decided to move to Malta. I was only 19. We went there but then our relationship started to go down and we decided to move to England to be near our friends. We thought it would take off some pressure, etc..
当时我跟我的男朋友正准备去马尔他。当时我只有19岁。我们搬到那之后,我们的关系开始变得糟糕,于是我们又决定搬到英格兰去,这样可以跟我们的朋友离得近点。我们觉得这样可以分散一些压力,缓解我们紧张的关系。

It wasn't how I imagined my life. I needed to start everything again. I worked at the factory, our relationship got worse and worse. I felt lost and scared and wasn't sure what to do in life. Those 2 years were the lowest years in my life. Plus, my boyfriend dumped me just like that after 4 years of being together. I was crushed completely
这并不是我所想象的样子。我不得不让我生活中的一切重新开始。我在一所工厂工作,我们的关系依旧越变越糟。我感觉很迷失很害怕,不知所措。这两年是我人生最低落的两年。并且,我男朋友丢下了我,就像四年我我们又在一起了一样,我彻底崩溃了。

Then I put myself together, quite the job I hated, moved out from our apartment and started to live MY LIFE. It was really hard at first. I didn't had a job and I could barely pay my rent. I had times I didn't have anything to eat.
我将破碎的我又重新拾掇起来,我辞掉了我讨厌的工作,搬出了我们一起的公寓,重新开始我的新生活,这真的很难在刚开始的时候。我没有用作,我很难付得起我的房租。有几次我甚至连吃的都没有。

I created a vision board and wrote down that I would like to study, have a part time job at the photo studio, work from home, travel and live in a nice apartment.
我做了一块愿景板,写上我想去上学,有一份在照相工作室的工作,可以在家工作,可以到处去旅游,有一间很好的公寓可以住。

Few month ago I found the note book with the things I wrote down a year ago, and I literally stated to cry.
几个月前我发现我发现了这个笔记本上面写着我一年前写下的东西,我哭了。

I have a part time job at the local photo studio and they absolutely love my work!
我有了一份兼职工作在当地的摄影馆。,他们都很喜欢我的作品。

I got into uni and now I am studying photography.
我现在进了大学学习图像。

I am also working for a Finnish company who recently promoted me.
最近一家芬兰公司看中了我,我开始为他们工作。

do my job from home, as I live in England and they are in Finland, my work involves loads of business trips and they pay me a good money, I can afford to travel, go shopping and study at the same time.
我在英格兰的家里为在芬兰的公司工作。我的工作包括大量的出差,他们给的报酬很不错,我能拿这些钱到处旅游、购物,支付学费。

I would like to share one more thing.
我还想要分享另外一件事。

Like I said, I created a vision board and I put a picture there with an airplane and wrote down New York, just because my best friend said that it would be great to celebrate Christmas in NYC. I wasn't that keen on going there to be honest.
如我所说,我做了一个愿景板。我在上面放了一张带有飞机的图片,并且在上面写了纽约,因为我的朋友说如果在纽约一起过圣诞那就好了。其实说实在的我没有那么的想去。

In September 2013 I got a call from my boss. It was weird because we usually talk through Skype or emails. And she said "Hey, would you like to go to NY with all the team"? I was blown away!! I couldn't believe this! I had amazing 3 days in NY, everything payed off and I stayed in Manhattan and met loads of nice people there.
2013年9月我接到了一个电话,是我老板打来的。这真的很奇怪,因为我们平时通话都是通过Skype(译者注:一个国外类似于QQ的软件)或者电子邮件。她说:“嘿,你想和整个小组的人一起去纽约吗?”我被吓到了,不简直不能相信。在纽约的那三天简直是令人惊奇的三天。所有的费用都已经被公司付了,我在曼哈顿见到了很多不错的人。

The Secret really works!! It all sounds really nice, but I also worked really hard to get all of this. You have dream big, work hard and take action!
“秘密”真的在起作用。这听起来很棒,但是这也是我努力工作所获得的。你必须首先有个梦想,然后努力工作,最后采取行动。

And sometimes when things gets hard, just ask the universe for the help and let it go. It always knows the quickest, easiest way!
有时,当事情变得很困难时,就像宇宙许愿,然后顺其自然就好了,这是最快也是最简单的方法。

When my boyfriend dumped me and I was left with nothing, I thought that this was the worst thing ever. But now when I look back, this is the best thing that could have happened! Without all that I wouldn't have my dream job, my dream apartment, my dream lifestyle and all those other nice things that happens with me.
当我男朋友抛弃我,我身无分文的离开时,我想这是我这辈子最糟糕的事。但是现在我再次回首的时候,这是对我的恩赐。不发生这些,我不会得到我一直梦想的工作,我梦想的公寓,我梦想的生活方式,以及所有其它的好事。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

评分

印象奥巴马 + 6
紫紫 + 5 很给力!

Carrie是翻译版块的版主,以后翻译上有什么问题也都可以去找她:)

谢谢亲爱的翻译!

翻译的真好!谢谢亲爱的VIPER!

谢谢分享!有时看似困难的事情正是我们日后事成必经的阶段啊!

谢谢楼主分享~!!

谢谢分享!
我是自己的主宰,请相信美好的存在~~
对不起请原谅谢谢你我爱你=3=

辛苦啦O(∩_∩)O
谢谢翻译

谢谢你 我爱你

对不起,请原谅,谢谢你,我爱你!

有时候礼物降临的方式,真是太奇特了~

谢谢VIPER~有时候礼物是会伪装的,看似一团糟的生活可能孕育着最美的成果。

祝福每个运用秘密的人每天都很幸福!

感谢分享!祝福楼主以及所有吸引来看此贴的人:)