请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

我的吸引力(吸引力法则中文交流板)---全球华人心想事成的社区

”梦想成真“——官网事成翻译——来自璃璃 [复制链接]

"Dreams Do Come True"
By Sophie
from Argentina
梦想成真
索菲,来自阿根廷
First of all I want to thank Rhonda and everyone for posting their stories and continue motivating people that the LOA really works.
首先,我想要感谢朗达和每一个分享自己事成的人,继续激发人们相信吸引力法则确实存在。

I read The Secret and The Power a year ago and from that moment my life changed.
一年前我读了《秘密》和《力量》,从那以后,我的人生改变了。

I went to Hawaii, France, NYC and Mexico in 6 months, I attract my cellphone, my computer and clothes.
6个月内我去了夏威夷、法国、纽约和墨西哥,我吸引到我的手机、电脑和衣服。

A few months ago I decided to bring back a guy who I always liked and I used to talk sometimes, my perfect body weight (48 kg) and all notes of school approved.
几个月前,我决定吸引我一直喜欢的并总提起的男孩、完美体重(48千克)和学校认可的所有笔记

I started to visualize me and this guy drinking something at Starbucks with me at the ideal weight and telling him that I passed all the subjects in the school and I was very happy with that. I also imagined telling my friends about this guy and all my friends were happy for me because he is a very popular boy in school .
我开始观想我和他在星巴克喝东西,此时我达到了理想体重,我告诉他我通过学校的所有科目,我因此非常开心。我还观想向我朋友介绍他,并且我的朋友都为我开心,因为他在学校是非常受欢迎的男孩。

After a month of visualizing this and feeling very happy about it, I finally found this guy and we started talking and he invited me for a drink at Starbucks!
观想一个月后,我感觉非常幸福,我终于找到了这个人,我们开始聊天,他还邀请我去星巴克喝一杯。

And everything happened exactly as I had imagined. I can not be grateful enough!
每件事都是按照我的想象发生的,我十分感恩。

THANK YOU! THANK YOU! THANK the law of attraction, it really works.
感谢!感谢!感谢吸引力法则,它确确实实起作用。

Hope that you like this story and it helps you to make your dream come true like me!
希望你喜欢这个故事,并希望它能帮助你实现你的愿望就像我一样!

About Sophie from Argentina:
15 years old from Argentina
来自阿根廷的索菲,15岁

评分

紫紫 + 8 很给力!

感谢楼主的辛勤劳动,谢谢,翻译得很好!

大家对吸引力法则运用得如此之快要我感到惭愧和发奋!Take good use of LOA!爱你们。

谢谢翻译O(∩_∩)O