请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

我的吸引力(吸引力法则中文交流板)---全球华人心想事成的社区

"我兄弟的舞会派对"——官网事成翻译——来自VIPER [复制链接]

大家好,我是翻译团队的VIPER今天给大家翻译分享的文章是“我兄弟的舞会派对”。

"My Brother's Prom Party! "
我兄弟的舞会派对

by Carla from Argentina on Jan 6th, 2014
By Carla
作者:Carla
17 years old.
17岁
from Argentina

Hi believers!!
Hi,所有相信秘密的人们。
Yesterday It was my brother's prom party. I really wanted to go. With all my heart. I was going at 2 AM with my friends but I also wanted to go to the dinner. I didn't want to miss a thing. I realized this just the previous day. I started visualizing us dancing the vals. My mother, my stepfather and I having dinner with my sister in law's family and cheering for all the students including my brother.
昨天是我兄弟的舞会派对。我真心的非常想去。我和我的朋友凌晨两点去的,同时我也去参加了晚餐。我不想错过这两项活动中的任意一个。我意识到,这是前一天,我想着我们在跳华尔兹。妈妈,继父,我和嫂子的一家一起晚餐为包括我兄弟在内的学生们庆祝。
Guess what?
你猜怎么着?
I did go!! The dinner was so amazing. It was just like magic. It was a magical night. Even the boy I find really attractive told me I was so beautiful and charming. I spent the night with my friends dancing and having fun.
我的幻想成真了!!晚餐令我感到难以置信。这就像魔法一样。这是一个充满魔幻的夜晚。甚至我遇见到的一个非常有吸引力的男孩也夸我漂亮可爱。我用了一晚上的时间和我的朋友们跳舞狂欢。
Keep your faith alive!! Everything is possible. Even in a matter of hours.
保持你的信念,什么事情都是有可能的。
THANK YOU, THANK YOU, THANK YOU to Rhonda Byrne and all of you, the ones who write stories on this site.
谢谢你,谢谢郎达拜恩以及那些在这里分享他们故事的人们。
Lots of love to everyone.
将爱献给每一个人。
将爱献给每一个人。

谢谢分享,谢谢你,我爱你

将爱进行到底,献给每一个人~

谢谢分享,谢谢你,我爱你